Vítejte v našem salonu Harmony Nails & Cosmetics

Jsme vášnivý tým kosmetiček a specialistů, kteří jsou zde, aby vás provedli světem krásy a pomohli vám dosáhnout toho nejlepšího pro váš vzhled a pohodu.

Naše filozofie

Naše filozofie je jednoduchá – věříme, že krása je všude kolem nás, a naše poslání spočívá v tom, abychom vám pomohli ji objevit a rozkvést. Chceme, aby každý, kdo navštíví náš salon, odcházel s větší dávkou sebevědomí a pocitem, že krása je něco, co může být všude kolem nás a ve všem, co děláme.

Náš tým

Naši specialisté jsou vášniví odborníci v oblasti krásy s dlouholetými zkušenostmi. Vždy se snažíme učit a udržovat krok s nejnovějšími trendy a technikami, abychom mohli našim klientům poskytnout to nejlepší.

Naše služby

V našem salonu nabízíme širokou škálu služeb, které zahrnují kosmetická ošetření, permanentní make-up, masáže, manikúru, pedikúru, a mnoho dalšího. Naši odborníci vám pomohou najít to nejlepší řešení pro vaše krásné potřeby.

Proč vybrat nás
  • Kvalita a profesionalita: Klade se důraz na kvalitu a profesionalitu při poskytování služeb. Naši specialisté vědí, co dělají, a pracují s vášimi potřebami na prvním místě.
  • Relaxační prostředí: Vytvořili jsme salon, kde se můžete uvolnit a cítit se jako doma. Naše pohodlí našich klientů je pro nás důležité.
  • Individualizovaná péče: Každý klient je pro nás jedinečný, a tak se snažíme poskytovat služby, které vyhovují vašim potřebám a přání.
  • Inovace: Držíme krok s nejnovějšími trendy a technologiemi v oblasti krásy, abychom vám mohli nabídnout moderní a efektivní služby.
  • Místnost pro VIP klienty: Pro ty, kteří hledají vyšší úroveň pohodlí a soukromí, máme připravenou zvláštní VIP místnost.
  • Klienti všech pohlaví: Naši odborníci se starají o všechny klienty, ať už jste muž nebo žena.
  • Pohostinnost: Abychom vaše návštěvy ještě více zpříjemnili, máme pro naše klienty připravené kávu, čaj a dokonce i sekt zdarma. Vaše spokojenost a pohodlí jsou pro nás prioritou, a proto jsme rádi, že vám můžeme nabídnout tyto drobnosti, které přispívají k vaší relaxaci během návštěvy u nás.
  • Naše výhodné umístění: Náš salon krásy má to štěstí být umístěn přímo v centru Ostravy, což znamená, že jsme snadno dostupní pro všechny naše klienty v Ostravě a okolí. Pohodlná poloha vám ušetří čas a námahu, a umožní vám rychle se dostat k nám na vaše oblíbené krásné procedury.
  • Věrnostní program: Vaše věrnost a pravidelná návštěva jsou pro nás velmi cenné, a proto jsme připravili speciální benefity a slevy, abychom vám poděkovali za vaši podporu.
 

Takže, pokud hledáte krásné zážitky ve větším, moderním salonu krásy s přívětivou atmosférou a občerstvením, přijďte a navštivte nás. Jsme tu pro vás!