Vše pro vaše krásné nehty

Náš salon pedikúry je oázou relaxace a péče o vaše nohy. Jsme tady, abychom vám přinesli nejen krásu, ale také zdraví a pohodlí. Nyní máte příležitost objevit sílu krásy a zdraví na dosah nohy. Navštivte náš salon a dopřejte si pedikúru, která zlepší nejen vzhled, ale také pohodlí vašich nohou. Jsme tu pro vás a vaše nohy!

Proč navštívit náš salon:

  1. Profesionální péče: Naše pedikérky mají bohaté zkušenosti a věnují se detailům, což znamená, že se vám dostane výjimečné péče o vaše nohy
  2. Kvalitní produkty: Při našich pedikúrách používáme pouze osvědčené a kvalitní produkty, abychom zajistili trvanlivost a zdraví vašich nohou.
  3. Trendy a inovace: Jsme neustále v kroku s aktuálními trendy v oblasti pedikúry a přinášíme vám nejnovější styly a designy, abyste byli vždy v kroku s dobou.
  4. Hygienické prostředí: Bezpečnost a čistota jsou pro nás prioritou. Můžete mít jistotu, že pracujeme v čistém a hygienickém prostředí.
  5. Speciální péče pro pány: Náš salon nabízí pánskou pedikúru, kterou provádí zkušené pedikérky. Rozumíme specifickým potřebám mužských nohou a jsme zde, abychom vám poskytli péči, kterou si zasloužíte.ckém prostředí.
  6. Footlogix PEDICEUTICALS ®: speciální ošetření bez skalpelu. Je určeno pro přirozené ošetření pleti s vysokým obsahem aktivních látek, účinné ošetření pro změkčení mozolů, nehtů a nehtových kůžiček, suché pokožky a prasklin (ošetření je vhodné i pro diabetiky).

Naše služby pedikúry:

  • Lázeňská pedikúra
  • Pedikúra s gelovým lakem
  • Pánská pedikúra
  • Footlogix pedikúra
  • OPI PRO SPA pedikúra
  • Nail art a design pro nohy

Jak to probíhá:

  1. Konzultace: Začneme konzultací, abychom pochopili vaše přání a potřeby a navrhli nejlepší pedikúru pro vás.
  2. Procedura: Odbornice na pedikúru provede proceduru podle vašich preferencí, včetně odstranění tvrdé kůže, péče o nehty a relaxační masáž.
  3. Důraz na detaily: Každý krok je proveden s pečlivostí, abychom dosáhli optimálního výsledku.
  4. Dokonalý výsledek: Odejdete z našeho salonu s krásnými a zdravými nohama, které vám dodají sebevědomí a pohodlí.