Osvěžte a omlaďte svoji pleť

V našem salonu jsme oddáni tomu, abychom vám pomohli dosáhnout krásné, zdravé a mladistvě vypadající pleti. Naše služby zahrnují širokou škálu kosmetických procedur, které nejen zlepší vzhled, ale také zdraví vaší pleti. A co je nejlepší? K našim ošetřením nyní ZDARMA nabízíme terapii LED osvětlením, které zvyšuje účinnost kosmetických procedur a urychluje regeneraci pokožky.

Proč navštívit náš kosmetický salon?

  1. Profesionální a odborný personál: Naše kosmetičky mají bohaté zkušenosti v oblasti kosmetiky a jsou vyškoleny v nejnovějších technikách a trendech v péči o pleť. S naším týmem jste v bezpečných rukách.

  2. Individuální péče: Každý člověk má jedinečný typ pleti. Naše procedury jsou přizpůsobeny vašim individuálním potřebám a problémům, což zahrnuje péči dle typu pleti, aby dosáhli co nejlepších výsledků.

  3. ZDARMA LED osvětlení terapie: K našim kosmetickým procedurám nyní ZDARMA nabízíme LED osvětlení terapii. Toto terapeutické osvětlení zvyšuje účinek ošetření, urychluje regeneraci pokožky a pomáhá dosáhnout co nejlepšího výsledku.

  4. Programy pro každého: Nabízíme různé programy čištění pleti, od základního až po rozšířené ošetření, které zahrnuje například odstranění akné a černých teček. Pro aknózní pleť doporučujeme náš speciální program Akne Stop.

  5. Progresivní profesionální procedury: Nabízíme pokročilé procedury jako je chemický peeling, mezo a microneedling, BB Glow a Stayve Searnergy Peel. Tyto procedury jsou efektivním způsobem, jak dosáhnout zářivé pleti.

  6. Slevy a balíčky: U nás získáte slevu při nákupu série procedur, a k tomu dostanete zdarma balíček AFTER CARE, který vám pomůže udržet krásný vzhled doma.

Proč chodit na kosmetiku?

  1. Zdravá a zářivá pleť: Pravidelná návštěva kosmetiky pomáhá udržet pleť zdravou, čistou a zářivou. Odstranění nečistot, peeling a hydratace jsou základem krásné pleti.

  2. Regenerace a omlazení: Procedury jako mezo a microneedling podporují tvorbu kolagenu, což zlepšuje elasticitu pleti a vyplňuje vrásky, čímž zajišťuje mladistvější vzhled.

  3. Odstranění problematiky pleti: Kosmetické procedury jsou účinným způsobem, jak se zbavit akné, pigmentových skvrn, jizev a jemných vrásek. Naše programy čištění pleti zahrnují také speciální ošetření pro aknózní pleť.

Náš kosmetický salon je místem, kde se vaše pleť může stát zdravou, zářivou a plnou sebevědomí. Kontaktujte nás a domluvte si svůj termín, abyste začali cítit a vypadat nejlépe, jak jste kdy byli. Vaše pleť si to zaslouží!